snart är det dax igen....

Nu är det inte alltför långt borta....EGYPTEN nästa...(bara 25 dar kvar...) känns underbart:-)




404367-18


404367-17


404367-16

404367-15

5 års firande...

Så är den här dagen över...firat 5 åring hela dan :-) min lill kille har helt plötsligt blivit stor kille...
404367-14

Kalas för hela slanten på förmiddagen, 19 barn och lite föräldrar på det...men det gick jättebra, livat värre och hög ljudnivå på kalas firande barn, men så ska det ju vara!! Elias var helnöjd med kalaset och alla fina presenter som han fick :-) hoppas att de andra barnen hade lika skoj!!!
Efter middagen kom hans gudfar Erik och grattade honom och efter det kom farfar o farmor med massa paket!!!
så nu har vi dött av i soffan efter en omgång bingo med grabbarna, Elias fick ett bingo spel som vi invigde och med lite pengar i vinstpotten så vart det ju lite spännande oxå :-) Grabbarna spelade till sig lite fickpengar till Egypten resan!

Lite bilder från Långfredag hos mormor o morfar...

                                        404367-10

                                          Jacob äter godis och spelar på datorn.....
  
                                                                     



                                       404367-7

                                        Elias vilar lite mellan dyken i påskäggen....

                                                                           

                                                                        

                        image13

                        Angelina väntar på maten....

Ja, det var lite bilder från långfredag, kommer mera bilder lite senare, nu väntar vi på att Peters kusin med familj ska komma, har inte träffat dem på år o dar, så det ska bli skoj :-)

GLAD PÅSK!!!!!

 Chick GLAD PÅSK!!!!!   Child Basket

HAR TILLBRINGAT DAGEN HOS MAMMA OCH PAPPA!!! VILKET I VANLIG ORDNING INNEBÄR ATT MASSOR MED GOD MAT HAR INTAGITS, GODIS I MASSOR OCH PÅSKÄGG SÅ DET RÄCKER TILL JUL:-)
NOG OM DET, I MORGON SKA VI TILL PETERS FÖRÄLDRAR PÅ MIDDAG OCH PÅ SÖNDAG KOMMER HANS KUSIN MED FAMILJ HIT, DE SKA FIRA ELIAS EFTERSOM ATT DE SKA BORT DÅ HAN FYLLER ÅR! SÅ DENNA STACKARS HELG ÄR FULLTECKNAD IN PÅ VARENDA TIMME KÄNNS DET SOM! MEN DET ÄR KUL OXÅ, SAKNAR BARA NÅGRA ENSTAKA SLÖTIMMAR SOM INTE SKULLE VARIT HELT FEL OM DE FÅTT PLATS I PLANERINGEN OCKSÅ ;-) NU SKA JAG PASSA PÅ ATT UMGÅS LITE ME MIN MAN INNAN DET ÄR DAX ATT SOOOOVA!!!!

MEN SOM SAGT GLAD PÅSK ALLA KÄRA!!!!   Easter Basket



JO FÖRRESTEN...TILL PANTERTANTERNA...JAG HAR ETT FÖRSLAG PÅ NÄSTA TRIPP...HAR REDAN DISSKUTERAT DET MED TANT U OCH HON TYCKER SOM JAG...NÄSTA RESA BÄR DET AV TILL ......
.....KINA.... ;-) LÅTER VÄLL BRA!!!



  

stor shopping

Idag har jag gett utlopp för mina shopping nerver!! skor har inhandlats på löpande band :-)  har införskaffat 2 par nya skor till mig själv, inte illa va!!! Jacob och Elias har fått 1 par var och Angelina kom upp i tre par skor!! Peter han vart utan...men å andra sidan så föredrar han att handla själv :-) Angelina fick ett par kombinerade bad/ sommarskor, såg ut som ett par lätta jympa dojjer, jätte fina, men liiiite dyra, men hon måste ju också ha nåt på fötterna i Egypten, har hört att man bör ha badskor där, och grabbarna har ju foppatofflorna, så de klarar sig!

 Hula  Hula Hula 

super mungo pucko irriterande dagar...

Hade precis avslutat ett långt och väldigt irriterat inlägg o skulle posta det så var det helt plötsligt borta...
så nu skiter jag i det här och roar mej med nåt annat istället...

ha det gott alla glada!!!!
kramar från andra sidan datorn....

En liten fundering...

Skulle behöva lite tips...HUR F-N BLIR MAN MILLIONÄR???? Ska ut och jobba natt nu, och känner väldigt starkt att det här med att jobba 100% inte riktigt är min grej...sisådär 20% skulle räcka gott och väl :-) tänk vad mycket tid det skulle finnas att göra vad man ville då, resa, shoppa, umgås med familjen och alla underbara vänner man är begåvad med!!! Men som kommunalare så lär man ju knappast bli nån millionär genom att jobba iallafall...får väll återigen be mina böner om att fru fortuna ska le emot mej och mina penningfyllda drömmar :-)

från det ena till det andra...Satt mig och kollade hur många barn som ska få inbjudningskort till Elias 5 års kalas...21 st!!! Det är fler än jag tänkt invitera till min egen "bli tant" dag det...Hyrde försammlingshemmet lite snabbt så får vi ju plats i allafall:-)

Nix, nu är det färdig dravlat, ska i väg och tjäna stor kosing :-D

Tjing tjong!!

eget vatten test...

Barnen har precis kommit in, efter en halvtimme på gården...därav fick vi vårat eget vattentest av vinterkläderna :-) Både Angelinas lego overall och Elias reima overall var faktiskt helt täta...bara skorna som läkte där = dyng sura fötter :-( Jacobs reima täckbyxor läker som ett såll, han var blöt hela ungen....vilket resulterar i att jag måste shoppa;-)
nu ska jag dricka kaffe med mitt främmande:-)

see you!!!!!!!!!!

Finland tur och retur...

Har då kommit hem efter "pantertant" resan, vilken sammanfattas bäst med ett ord "SUPERDUPERKULIG"
Allt flöt på, flyget som vi kan tacka min syster för att  det blev extra minnesvärt, iallafall för en av oss, som fortsatte sväva på moln underresten av resan...
404367-15

Här kliver Ulrika ur planet sist av alla efter att ha fått sitta fram med piloterna på vägen ner till Stockholm :-)
Men även vi andra "vanliga dödliga" som satt på vanliga säten vart mycket gott omhändertagna av flygvärdinnan!!!!!

Väl nere i Stockholm tog vi taxi till båten, ställde bort väskorna och nosade rätt på en pub medans vi väntade på båtens avgång...
404367-12404367-11404367-10404367-9

Där hann vi med lite gott och blandat på drinkmenyn :-) vi avslutade väntan med att förflytta oss på mc donalds innan vi klev på båten!!!
Resten av kvällen vart också mycket lyckad, vi åt en suverän buffe, en av de bästa jag ätit till havs :-) drack en massa goda drinkar och dansade till vi stupade!!

Jo förresten... Tant T fyllde ju år också, så vi firade henne, hade en mini variant av suprise party på hytten!!!
404367-13

GRATTIS igen tant T...

Det är ju bara Tant U och Tant T som har kvalificerat in sig för pantertant namnen ännu...Jag och Helene är ju lite yngre vi  ;-D så det dröjer ju ganska länge tills vi kan använda oss av tant L och Tant H så än så länge så kan ni kalla oss för "party pinglorna"

Och här slutar redovisningen av denna kryssning, men en sak VET jag, och det är att det inte är den sista vi gör tillsammans!!!
Avslutar då detta med att tacka samtliga pantertanter för en helt fantastisk kryssning...Tallin nästa va :-D


Jacobs sportlov....

    Jacob har fått med moster ut i snön :-)








I morgon bär det av...

Bara en natt kvar att jobba, sova en stund och sen drar vi  Girls Rule på våran efter längtade "pantertant"resa!!!!!! Ska bli sååååå kul!!!!!!!!
Huve saken stormen håller sig i norrland och inte följer med oss till sjöss så ska nog allt bli bra!
Nu är Elias på väg till  mormor  och morfar och ska sova där i natt!! Jacob har ju varit där sen i tisdags, men efter som Elias fick feber så får han fara nu när han är pigg :-)
Jag har hållt på att packa lite nu och inser att det inte skulle vara helt fel med en uppdatering av garderoben, måste ta och handla lite till mig själv istället för att fortsätta proppa barnens garderober överfulla :-)
men nu har jag i allafall stoppat ner kläderna så nu är det bara neccesären kvar att packa!!
Nu ska jag vila lite inför natten!!

See you....

drömmarnas värld nästa...

Ska snart bege mig in i drömmarnas värld en stund, ska ju jobba i natt och då brukar det gå lite lättare att hålla sig vaken om man har taktik vilat lite under dagen!!

Ska passa på att tacka Ulrika för sällskapet  idag, barnens presenter och de goda kakorna :-) men framför allt för att hon har blitt frisk, så då slipper jag ju betala sjukresa för henne till midlanda på fredag!! Egentligen kan man ju säga att det bara är en dag kvar till "pantertanternas" resa påbörjas...Återigen, det ska bli såååå sjukt kul att göra nåt!!!! Ska göra ett nytt halsband i natt, så då har jag ju nåt att roa mej med oxå :-)

Tack o hej!!!!

sjukrapport....

Så har då ytterligare 1 barn drabbats av plötslig feber i pantertantligan...en dag närmare avresa och alltså ytterligare 1 barn sjukt...ska pantertanterna greja det och ta sig over the sea för en välbehövlig vila???
GIVETVIS ska vi det!!!
Grabbarna for till mormor och morfar i går, nån timme senare så ringde mamma, Elias hade 39 graders feber, så det var bara att hämta honom, han var skitsur över att behöva fara hem på en gång :-) men så fort febern är över och han pigg igen så ska han få fara tillbaks igen!!! Och för tillfället så verkar det inte vara nån lång sjuka för Angelina är feberfri nu på morgonen och Elias tempade bara 38,2 så jag tänker fortsätta hålla tummar och tår och fortsätter det så här så är vi snart på östersjön och minglar!!!
 Drinking Red Wine ja , de var allt från morgonens sjukrapport
     
                                                 På återseende!!1

4 dagar kvar...

JA, sen ska det då bli Finland för oss unga tjejer... ska ju som bekant åka mamma båt och dricka pappadricka!!! Totalt är vi ju 4 tjejer som ska åka, sammanlagt är vi då 17 st i våra familjer... intressant va...men det jag försöker komma fram till att 3 av 17 är SJUKA...så nu håller jag alla tummar och tår och ber till de högre makterna, som jag för tillfället väljer att tro på, att vi ska komma i väg på denna efterlängtade kryssning... Jag VILL dricka pappadricka (sagt av Edward 4 år, vid våran förra mammakryssning) också vill jag fara iväg och bara vara och umgås med mina resekamrater!!! JAG VILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och jag tänker och jag SKA!!!! om inte Ulrika behagar bli frisk så tror jag att jag beställer sån här sjukresa åt henne till midlanda, då får hon iallafall ligga på vägen dit, sen kan vi vara redo med wiskey där, det har jag hört botar det mesta:-)
Allt löser sig, det brukar göra det iallafall!!!
Vi fick stjäla bricanyl av Helene idag, Angelina har ingen rolig hosta...och 39 graders feber på det gör ju att hon inte är så jätte pigg! men förhoppningsvis är hon piggare i morgon!!
Grabbarna ska åka till mormor och morfar i morgon och vara kvar till på fredag, vilket innebär att jag inte kommer träffa dem förrens på söndag efter min lilla tripp over the sea... antar att det kommer bli en hel del godis handlat i taxfreen, har lovar att de ska få äta lördags godis även på söndag:-) men andra ord så har jag mutat mina söner till att ge mamma frigång:-) Alla medel är tillåta i kärlek, krig och kryssningar:-)
Nu ska jag koka kaffe och invänta lite främmande!!!

skepp o hoj!!!!

ännu en vecka...

Så var det söndag igen...veckorna rusar i väg så snart är det vår!!!! Har inte mycket att skriva om så det blir bilder idag...
404367-14 
Angelina
pappa och Angelina


Misty


på Torpet
JacobNyklippt Elias
snyggingar...
Jacob och Nils
Angelina och Johanna

RSS 2.0