Tid för eftertanke...

2007!!!

Bara att konstatera faktum (igen) Tiden går förbannat fort...eller gäller det bara för mammor??
Nu har alltså ett helt år passerat igen, för mej har det, när jag ser i backspegeln varit ett ganska tufft år, men man ska väll ha sådana också!?! Fördelen med det är ju att det (förhoppningsvis) bara kan bli bättre när vi kliver över till 2008!!
Nyårsafton ska vi vara hos mamma och pappa och det känns skönt, pappa har haft ett tufft år med sjukdom och massa sjukhusvistelser:-( men nu tycker jag att han verkar vara piggare, mer tillfreds och livsgnistan finns och det är ju huvudsaken så det känns fint att  skåla in det nya året och de nya hoppet med dem:-)
har vi tur så kommer även min syster att vara med oss!!
Vidare på det tragiska 2007, Heart Beat  Farmor   Heart Beat somnade in, inte oväntat, hon hade varit sjuk länge så det var nog skönt för henne att få gå vidare till farfar! Men det gör det ju inte lättare iallafall, man ska ju fortfarande gå igenom alla saker man ångrar och inte gjorde och sa medan hon levde!

Nu är det ju inte bara svart hela 2007, jag har ju en underbar man och tre underbara barn som följer min väg och gör livet ljust iallafall:-) Peter och jag har firat 2-årig bröllopsdag i år, bara det är väll värt att glädjas för:-)
Jacob har hunnit börja 6års och trivs bra, Elias traglar vidare på dagis ett tag till, Angelina har vi inte fått det dagis vi vill till, så Peter ska ta ut fl nu när jag börjar jobba!! Det är ju också en sak som tonar 2007 lite mer åt det svarta hållet...min jobbsituation, men som sagt nytt år, nytt jobb och nygammal chef, kan ju inte bli så mycket bättre...(eller nåt sånt...) Har varit hemma länge nu, så det är väll dax att komma tillbaks till verkligheten och svenssonlivet igen...

Nåt annat som jag är lyckligt lottad med förutom min familj är mina Vänner, och då menar jag de som står mig alldeles närmast...

Helene- vet inte ens hur många år vi kännt varandra, många är det i allafall och fler blir det, nu närmast delar vi 30-års dag, inte för att  nån skulle tro att vi ska till att fylla 30 men så är det, tragiskt men sant;-)
men men eftersom vi delar så mycket annat så kan vi ju dela 30 års kris också;-)

Zara- faktiskt en av min nyaste vänner, men det känns som vi kännt varann för alltid;-) och förhoppningsvis så kommer det alltid att kännas så!! Vi har ju delat en något tuff upplevelse tillsammans som kanske tog oss dit vi är i dag.

Vickan- skulle kunna kopiera det jag skrev på Zara, men så tråkig får man kanske inte vara;-) men ni tjejer har hjälpt mej så mycket mer än ni nånsin kan veta under detta år, Tillsamman är vi oslagbara;-)

Ulrika- Vi har följt varandra och delat mycket under de senaste 10 åren!! 

 Heart Beat Ni allihopa är underbara och har alla olika delar i det som behövs för att vara min VÄN!! Tack för att ni finns i mitt liv Heart Beat 


Sen så har jag ju givetvis mamma, pappa och lillasyster som också betyder MEST och är BÄST:-)
Nu börjar klockan närma sig massor som vanligt den här tiden ;-)
Dax att hoppa i säng (min tur att ha sovmorgon i morgon *dansar glädjedans*) Efter den här mycket flummiga summeringen av 2007 vill jag bara konstatera att man kanske är förbannat lycklig ändå!!!





                                                                               Life is short,
                                                                             Break the rules,
                                                                             Forgive quickly,
                                                                               Kiss slowly,
                                                                                Love truly,
                                                                      Laugh uncontrollably,
                                                 And never regret anything that made you smile

                                                                                        Blow Kiss 

                                                Till alla jag älskar och bryr mej om GOTT NYTT 2008
                 
                Låt oss fylla det med peace love and understanding...och givetvis massvis med kaffe
                                                                          och hälsosamt skitsnack;-)

lite ditten och datten...

I dag fyller min lilla gudson 1 år!!! Grattis Hugo!!!
Min gudson Hugo

Som sagt så firar denna lilla kille sin första födelsedag i dag!!! och jag har inte varit och grattat honom, fy skämmes på mej!!! Nej, det beror på att han och hans syster har varit och är fortfarande hängiga och förkylda, så vi ska gratta honom så fort vi får klartecken från Helene:-) så då kommer vi och sjunger för dej ;-)
...efter den upplysningen så får vi väll aldrig komma...

                                                                              Birthday Babies 

Vi har gjort en liten tripp till Indal och hälsat på Peters kusin med familj i dag, alltid lika kul, lyckades dock inte övertyga dem om att följa med oss till Egypten...*lite sur* men men, skam den som ger sig, än har vi inte åkt... fast jag har en liten aning om att jag mött min överman i tjurighet där...
Jacob valde att stanna hos farfar och farmor när vi for till Indal, så han har varit på stan och shoppat och fikat med dem i dag!!!
De andra tre hulliganerna härjade loss så det stog härliga till i vanlig ordning, enda skillnaden nu är ju att Angelina också tycker att hon ska vara med:-) funkar i bland, men inte alltid...

Hann även med att köpa lite raketer till nyår, köpte de som var mest hundvänliga, Dixie uppskattar (milt uttryckt) verkligen inte nyår och andra skjutglada högtider... men barnen måste ju få se nån liten raket i allafall...

På vägen hem stannade vi och köpte hem kina mat, det var skit gott!!! Sen har vi bara myst här hemma, byggt lite lego och tittat på tv och gått lös på den gigantiska godisskålen som är kvar sen jul:-)


Några bilder...

snökul... Elias
Angelina och Molly Angelina och Mollystolt medaljör... Stolt medaljör...

Så var julen över...

Så var julen över för denna gång, Barnens rum är överfulla med nya leksaker och garderoberna fulla med nya kläder, är inte ens sugen att kolla på mellandags rean, finns liksom ingen anledning!!

Juldagen tillbringade vi hos mina svärföräldrar, det var mycket trevligt!! Brukar i bland kunna vara lite spännt när vi är allehopa, men barnen lekte jättebra tillsammans och vi vuxna satt i lugn och ro och pratade!!!
Tomten kom även på juldagen, vi måste ha varit väldigt snälla allehopa för det var fullt med julklappar under granen både på julafton och juldan Tree Vi fick en hel del pengar, som vi ska lägga på våran Egypten resa!!

I går  kväll kom Helene förbi, vi drack vin halva natten, det var jätte trevligt!! tiden bara flög i väg, rätt var det var så var klockan 03, insåg då att det var dax att bryta upp, väckte Peter och han skjutsade hem henne, både antalet glas rödvin och den sena timmen kändes av i morse när det var dax att kliva upp, men ett glas vatten och en alvedon senare så var man på banan igen!! Zara och pojkarna kom förbi, grabbarna lekte med alla nya leksaker och spelade lite nintendo medans jag och zara drack kaffe och surrade!!


Julaftons kväll...

Slutet på en helt underbar dag!! Barnen vaknade inte alltför tidigt, vi var väll uppe vid 7.30 och öppnade morgon julklapparna!! Efter det spelade grabbarna pokemonspelet de fick till nintendo wii, de tyckte det var jättekul och var jättenöjd!! Efter frukost och lite stök bar det av hemmöver till kära Torpshammar, stannade till i Stöde och tände ljus på Farmor och Farfars och Gunnars gravar, lite tid för eftertanke en dag som denna!!
Mamma bjöd i vanlig ordning på go middag, käkade julmat så det stod härliga till Smile 
Efter det begav vi oss till min kusin och inväntade tomten som till barnens stora glädje kom ganska snart Santa's Sleigh Barnen överöstes i vanlig ordning med massor med julklappar, samma tanke som varje år - nästa år ska det handlas mindre...som om att jag skulle kunna hålla det Belly Laugh nä, knappast, men är inte ens säker på att jag vill det heller...älskar att handla till nära och kära!!!
Alla barn var nöjda och glada för sina julklappar, själv är man helt knäckt efteråt, hålla koll på 3 barn som river och sliter i julklapparna så man ska ha nån koll på vad de fått av vem är lixom ingen picknick Caution 
men men, nu är kvällen gjord för i år och det är med en blandning av lättnad och vemod kvällen summeras i soffan...
I morgon är det dax för sista julfirandet, hos svärföräldrarna men Peters bröder och familj!! Bara att hoppas att dagen i morgon flyter lika lugnt som den här dagen gjorde!!
Julkramar till er alla!!!


Mina tre älsklingar!!!

Mina tre älsklingar!!!

Måste ju lägga in en julbild också!!!

dagen före julafton...

En stor dag för barnen, förväntan har lyst i ögonen hela dagen, vi fick börja dan med en snabb tripp till stan och korrigera en julklapp till min pappa, men det var fort gjort när jag visste vad vi skulle ha!
sen for jag och Zara till en gammal arbetskamrat och skulle lämna en julblomma, men de var inte hemma så vi fick hänga den på dörren, hoppas bara den får hänga kvar Wreath 
Sen var det ju dax för dagens stora höjdpunkt för mina tre älsklingar, lilla julafton, den firar vi tradionellt tillsammans med Elias och Angelinas gudmor, tillika en av mina närmsta vänner, med familj! Vi beställer alltid hamburgare och barnen får öppna julklapparna från varandra, mycket uppskattat av barnen, men även av oss vuxna Present det blev många fina julklappar!!! Hann mysa med min nyaste gudson Nils en stund medans de stora härjade på och lekte spioner, Angelina gör sitt bästa för att hinna med hon också Smile inte alltid med storkillarnas godkännande!!
Nu sitter vi i soffan och gör ingenting, laddar för sista rycket, ståda köket och slå in en julklapp!! det är vad vi har kvar att göra, skönt!!!
så till er alla från oss alla en riktigt god jul Christmas Tree 2 KRAM!!!!


dan före dan före dopparedan...

Julen är här... granen är klädd, julgodiset klart, klapparna inhandlade och inslagna (snart i allafall) bara några få kvar 3D Santa  helt underbart med andra ord!!!
Har hunnit med en hel del i dag  *klappar mej själv på huvudet och ler nöjt*
Min bästa vän som följt mej genom barndommen och dit jag är idag har varit här tillsammans med sin familj och barnen har fått gjort mandelmassa gubbar, de konstruerade och grejade på innan de var nöjda med resultatet, det vart blandad kompott av rymdgubbar, maskar och andra suspekta saker, vem har sagt att det bara är tomten som hör julen till Candy Cane 1  vi käkade pizza tillsammans, drack både kaffe och glögg, Helene och jag hann med ett glas rött och lite skvaller i soffan medans våra respektive med mild hand ledde barnen genom mandelmassebaket... Food Fight en underbar kväll med underbara vänner kan man ju summera kvällen...
 Jag har för övrigt blivit tillfrågad om ett hedersuppdrag idag, om jag vill vara gudmor till Nils? och vill jag då det...GIVETVIS, jätte glad över att bli tillfrågad!! och svarar så klart JA Heart Beat 

Så kan ju berätta då att jag har tre egna barn, Jacob 6 år, Elias 4 år och Angelina 1år mina  Heart Beat  Heart Beat Heart Beat och bustroll...
Är gift med  Peter och bor i hus några mil väster om sundsvall...
och sen har jag ju tre underbara gudbarn också Maya 3 år, Hugo 1 år också då Nils 3 månader!!
Ja livet är underbart, med en underbar familj och underbara vänner kommer man långt här i livet!!
Nu känner jag att jag börjar svamla, ett tecken på att det är dax för sängen!!!


RSS 2.0