Så var julen över...

Så var julen över för denna gång, Barnens rum är överfulla med nya leksaker och garderoberna fulla med nya kläder, är inte ens sugen att kolla på mellandags rean, finns liksom ingen anledning!!

Juldagen tillbringade vi hos mina svärföräldrar, det var mycket trevligt!! Brukar i bland kunna vara lite spännt när vi är allehopa, men barnen lekte jättebra tillsammans och vi vuxna satt i lugn och ro och pratade!!!
Tomten kom även på juldagen, vi måste ha varit väldigt snälla allehopa för det var fullt med julklappar under granen både på julafton och juldan Tree Vi fick en hel del pengar, som vi ska lägga på våran Egypten resa!!

I går  kväll kom Helene förbi, vi drack vin halva natten, det var jätte trevligt!! tiden bara flög i väg, rätt var det var så var klockan 03, insåg då att det var dax att bryta upp, väckte Peter och han skjutsade hem henne, både antalet glas rödvin och den sena timmen kändes av i morse när det var dax att kliva upp, men ett glas vatten och en alvedon senare så var man på banan igen!! Zara och pojkarna kom förbi, grabbarna lekte med alla nya leksaker och spelade lite nintendo medans jag och zara drack kaffe och surrade!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0