Julaftons kväll...

Slutet på en helt underbar dag!! Barnen vaknade inte alltför tidigt, vi var väll uppe vid 7.30 och öppnade morgon julklapparna!! Efter det spelade grabbarna pokemonspelet de fick till nintendo wii, de tyckte det var jättekul och var jättenöjd!! Efter frukost och lite stök bar det av hemmöver till kära Torpshammar, stannade till i Stöde och tände ljus på Farmor och Farfars och Gunnars gravar, lite tid för eftertanke en dag som denna!!
Mamma bjöd i vanlig ordning på go middag, käkade julmat så det stod härliga till Smile 
Efter det begav vi oss till min kusin och inväntade tomten som till barnens stora glädje kom ganska snart Santa's Sleigh Barnen överöstes i vanlig ordning med massor med julklappar, samma tanke som varje år - nästa år ska det handlas mindre...som om att jag skulle kunna hålla det Belly Laugh nä, knappast, men är inte ens säker på att jag vill det heller...älskar att handla till nära och kära!!!
Alla barn var nöjda och glada för sina julklappar, själv är man helt knäckt efteråt, hålla koll på 3 barn som river och sliter i julklapparna så man ska ha nån koll på vad de fått av vem är lixom ingen picknick Caution 
men men, nu är kvällen gjord för i år och det är med en blandning av lättnad och vemod kvällen summeras i soffan...
I morgon är det dax för sista julfirandet, hos svärföräldrarna men Peters bröder och familj!! Bara att hoppas att dagen i morgon flyter lika lugnt som den här dagen gjorde!!
Julkramar till er alla!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0