vaccinerade och klara för avfärd...

Så nu är det bara Angelinas pass kvar att göra...sen är vi reseklara...syn bara att det är 2 månader kvar innan vi landar i Egypten!!! men så fort tiden går så är vi ju snart där :-)

I dag är det 1 år sedan Angelina döptes, helt otroligt!!!! Lilltjejen, som nu är stor och så duktig :-) Hennes dopdag inleddes med att storebror skulle göra sig fin inför kyrkan, ensam i köket fick han tag i en sax och friserade sig själv...en timme innan vi skulle vara i kyrkan...katastrof kändes det som då...idag är det nåt som vi skrattar åt :-) vacker var han ju i vilket fall, precis som vanligt!!! Döpt vart hon och resten av dan flöt väll precis som den skulle...och med 2 underbara gudföräldrar så har hon ju sin vägledning i den kristna tron säkrad *asg* Våra barn har varsinna gudföräldrar vissa mera värd att nämna än andra...Helene är Jacobs gudmor, något jag aldrig har ångrat och aldrig kommer att ångra!!! Magnus är Angelinas gudfar och han är oxå hårt engagerad så det är oxå ett helt rätt val så här i efter hand...sist men inte minst då av de gudföräldrar jag rabblar här är då Ulrika som är både Elias ochAngelinas gudmor...
Måste bara berätta lite om några dagar efter Elias dop då jag och Ulrika sitter ute på våran altan och hon har sitt faddder bevis med sig, tar upp det och läser...Nej utbrister hon mycket frustrerat, de har skrivit fel namn i fadderbeviset, men hur f*n vet de att jag heter Kristina i andra namn...hur som haver så ringde hon pastors och begärde ett nytt med rätt namn...de bad så mycket om ursäkt och skickade ett nytt...När posten kommer och Ulrika läser på det så står det exakt samma sak som på det förra...inte så konstigt inser vi när vi läser det för 1000 gången... det står inte alls Kristina, det står Kära Kristna... lite pinsamt vart det ju, bara tur att vi inte hann ringa och bråka på de trevliga pastors tanterna ännu en gång :-)

Ja, det var lite historia det...
Nu ska jag hopp i säng och ladda för en maraton vecka på jobbet...och i morgon ska jag på meandi party, bara att hoppas på att det finns nå fina kläder till barnen så shoppingnerverna kan lugnas något!!!

TJINGTJONG!!!!

image90

Avslutar med en bild som är exakt 1 år gammal då... och tittar man riktigt noga så syns det vem av grabbarna som friserade sig själv.... ;-)

Kommentarer
Postat av: Annelie

HAHAHAHA!! Ni e helt galna ni två ;)
Ja det är sjukt vad tiden går fort. Två månader har snart svischat förbi. Så snart är ni och glassar i solen. Inte ett dugg avundssjuk;)

2008-02-25 @ 07:22:31
URL: http://aneli.blogg.se
Postat av: Ulrika

HAHAHAHA!! Jamen..man kan ju inte alltid..öhh..läsa riktigt..eller?? HAHA!

2008-02-25 @ 07:23:29
URL: http:///uj76.blogspot.com
Postat av: Ulrika

O du..du är ju oxå "medskyldig"..du var ju med o läste det första fadderbrevet iaf =D HAHAHA!!

2008-02-25 @ 07:26:37
URL: http:///uj76.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0